Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ , ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΑΣ

ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ , ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΑΣ

Ντροπή και αίσχος, σε εκείνους (Σημίτη, Βενιζέλο, Κουτρουμάνη και Προβόπουλο), οι οποίοι με τους νόμους και τις αποφάσεις τους και δίχως αποφάσεις του Δ.Σ του ΤΑΥΤΕΚΩ επένδυσαν τα αποθεματικά του πρώην ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, με αποτέλεσμα τα διαθέσιμα από 443.607.542,62 ευρώ να έχουν σήμερα αξία 168.226.481,60

Συνάδελφοι,
Ήμουν ο πρώτος ο οποίος αποκάλυψε αυτή την ενέργεια της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία με εντολή της απαράδεκτης κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, αποστραγγίζει τα αποθεματικά των ταμείων των φορέων κοινωνικής ασφάλισης για να καλύψουν τα ελλείμματα.
Είχα αποστείλει επιστολές για να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα στο Δ.Σ. ΤΑΥΤΕΚΩ αλλά και μετά την πρώτη απάντηση της Τράπεζας της Ελλάδος έστειλα επιστολή στο Δ.Σ. ΤΑΥΤΕΚΩ συνοδευόμενη από την απάντηση της Τράπεζας της Ελλάδος όπου τους επεσήμαινα ότι άμεσα πρέπει να κινηθούν δικαστικά κατά των υπευθύνων.
Κατόπιν τούτου αναγκάστηκα να αποστείλω νέα επιστολή στην Τράπεζα της Ελλάδος στις 23/1/2012, ζητώντας λεπτομέρειες για τις επενδύσεις των διαθεσίμων του ταμείου. Με την από 31.1.2012 επιστολή της η Τράπεζα της Ελλάδος επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους μου. Αποδεικνύεται πλέον ξεκάθαρα ότι για να καλύψουν τα δικά τους ελλείμματα μας στερούν το κοινωνικό αγαθό της υγείας.
Μαζί με τον συνάδελφο Πρόεδρο του Συλλόγου Alpha Bank Γκιάτη Τ. αποστείλαμε εξώδικο τόσο στην Τράπεζα της Ελλάδος όσο και στο Δ.Σ του ΤΑΥΤΕΚΩ καλώντας το τελευταίο να λάβει άμεσα απόφαση για να κινηθεί δικαστικά, διαφορετικά είμαστε έτοιμοι και θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη.
Καλώ όλους τους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών παρατάξεων να καταγγείλουν αυτές τις απαράδεκτες πολιτικές και να πάρουν θέση.
Συνάδελφοι.
Οι περικοπές δεν εξετάζουν που ανήκεις πολιτικά – κομματικά . Όπου και αν ανήκετε θα σας αγγίξουν.
Έχετε και γνώση και κρίση ώστε να συγκρίνετε και να κρίνετε και να αποφασίσετε όταν έρθει η ώρα.
Εγώ θα είμαι εδώ όρθιος απέναντί τους και θα δίνω την μάχη προς το όφελος όλων μας.
Σας παραθέτω αυτούσια την επιστολή που μου απέστειλε η Τράπεζα της Ελλάδος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου