Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Επιστολή προς τον Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα του ΤΑΠΓΤΕ

Αθήνα, 13/3/2012

Προς τον Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα του ΤΑΠΓΤΕ
κ. Κων/νο Ξηρό
κ. Δημήτρη Γιουρούκο

Συνάδελφοι,
Για να προχωρήσει η τροποποίηση του καταστατικού ως προς το κλάδο εφάπαξ, ζητώ όπως παρευρεθεί ο αναλογιστής κ. Ζαμπέλης στην αυριανή (14/3/2012) σύγκλιση της επιτροπής, ώστε να υπάρξει πλήρης διάλογος και να δοθούν οι σχετικές διευκρινήσεις επί των προτάσεών μας.
Παράλληλα όπως έπραξα ως μέλος της επιτροπής από πλευράς Ενωτικού Συλλόγου και ενημέρωσα τους εργαζόμενους ως προς τις προτάσεις μας, ζητώ όπως το ίδιο το Ταμείο , με ανακοίνωσή του να πάρει την πρωτοβουλία και να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τις προτάσεις που κατατέθηκαν από όλες τις παρατάξεις, όπως επίσης και για τις διευκρινήσεις που δόθηκαν στις παρατηρήσεις από τα ερωτήματα του αναλογιστή.
Σε συνέχεια της από 8/3/2012 επιστολής σας δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ενώ παραλάβατε τα ερωτήματα του αναλογιστή την Τρίτη 6/3/2012 , δεν με ενημερώσατε την ίδια ημέρα ή και την Τετάρτη το πρωί που βρισκόμουν εκτός Αθηνών για θέματα Συλλόγου, ώστε να επισπεύσω την επιστροφή μου και να παρευρεθώ στην συνεδρίαση.
Στους εκπροσώπους της ΠΑΣΚΕ και Ανανεωτικής πότε τα παραδώσατε;
Άλλωστε και στην συνεδρίαση να μου παραδίνατε τα ερωτήματα του αναλογιστή , πως ήταν δυνατόν να δώσω άμεσες απαντήσεις αν δεν τις συζητούσα με την εκτελεστική Γραμματεία του Ενωτικού Συλλόγου;
Μου κάνει δε εντύπωση κ. Πρόεδρε ότι όταν επρόκειτο να αναβάλλετε συνεδριάσεις της επιτροπής γιατί βάζατε εμβόλιμα την ίδια ημέρα και ώρα συνεδρίαση του Δ.Σ. , με καλούσατε στο κινητό μου τηλέφωνο να μου το αναφέρετε.
Τώρα που το θέμα ήταν μείζονος σημασίας και αφορούσε ερωτήματα του αναλογιστή, γιατί δεν επικοινωνήσατε μαζί μου ώστε να με ενημερώσετε ως οφείλατε, ή έστω να ενημερωθώ από τον Γενικό Γραμματέα ο οποίος είναι και μέλος της επιτροπής;
Επειδή η όλη διαδικασία και τακτική που ακολουθείτε μας οδηγεί σε λανθασμένες κατευθύνσεις όπως έγινε και στην τελευταία τροποποίηση θα αναλάβετε τις ευθύνες σας, και σας ζητώ να λάβω συγκεκριμένες απαντήσεις ενημερώνοντας παράλληλα τους εν ενεργεία συναδέλφους για τα τεκταινόμενα.
Οι επεξηγήσεις δεν δίνονται στον Πρόεδρο αλλά στον αναλογιστή για να μπορούμε να έχουμε συζήτηση και διάλογο και αν είναι δυνατόν να συνθέσουμε ώστε να βγει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Το μέλος της επιτροπής για την τροποποίηση του καταστατικού στο κλάδο εφάπαξ από πλευράς Ενωτικού Συλλόγου

Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου