Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Επιστολή προς τον Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα του ΤΑΠΓΤΕ

Συνάδελφοι,
Σας παραθέτω αυτούσια την επιστολή που απέστειλα στον Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα του ΤΑΠΓΤΕ , ζητώντας τους να γνωστοποιηθούν σε όλους οι προτάσεις τόσο οι δικές μου όσο και των άλλων δύο παρατάξεων ΠΑΣΚΕ και Ανανεωτικής ως προς την τροποποίηση του καταστατικού στο κλάδο του εφάπαξ , ώστε να ενημερωθείτε γιατί αφορά το μέλλον σας, και των παιδιών σας .

Αρ. Πρωτοκόλλου 189/19.3.2012

Αθήνα, 19/3/2012
Προς
Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα ΤΑΠΓΤΕ
κ. Κων/νο Ξηρό – κ. Δημήτρη Γιουρούκο

Συνάδελφοι,

Ως μέλος της Επιτροπής για την τροποποίηση του Καταστατικού στον Κλάδο Εφάπαξ από πλευράς του Ενωτικού Συλλόγου, έχω καταθέσει τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας , τόσο στην Επιτροπή όσο και στον Αναλογιστή και έχω ενημερώσει τους εργαζόμενους με ανακοίνωση .
Ζητάω με μια ανακοίνωση, να γνωστοποιηθούν οι προτάσεις που έχω καταθέσει από πλευράς ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, όπως επίσης και των υπολοίπων παρατάξεων (ΠΑΣΚΕ και ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ) ώστε να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι και να μπορούν να κρίνουν και να συγκρίνουν, και να αποφασίσουν.
Παράλληλα, όταν ο Αναλογιστής μας φέρει τα στοιχεία που αφορούν τις προτάσεις όλων , να κοινοποιηθούν στους εργαζόμενους με ανακοίνωση ώστε να έχουν όλοι γνώση της πραγματικότητας όσο σκληρή και αν είναι.
Το μέλος της επιτροπής για την τροποποίηση του καταστατικού στο κλάδο εφάπαξ από πλευράς Ενωτικού Συλλόγου


Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου