Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ


Σας παραθέτω αυτούσια την επιστολή που απέστειλα στον Πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ κ. Χ. Μπουρσανίδη, για το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει στο Ταμείο Υγείας λόγω της ολικής καταστροφής του.
Αθήνα, 14/2/2012
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΑΥΤΕΚΩ
κ. Χ. Μπουρσανίδη
κύριε Πρόεδρε,
μετά την ολική καταστροφή του Ταμείου μας έπειτα από τα θλιβερά επεισόδια που εκτυλίχθησαν στο κέντρο της Αθήνας τα οποία είναι καταγγελτέα και καταδικαστέα , τίθεται τεράστιο και σοβαρό πρόβλημα ως προς την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας οι οποίοι πρέπει να πληρωθούν , να πάρουν τα φάρμακά τους κλπ.
Συγκεκριμένα έχουν καεί φάκελοι προερχόμενοι από την επαρχία με πρωτότυπα παραστατικά ασφαλισμένων. Τα μόνα στοιχεία που έχουμε για τους ασφαλισμένους της επαρχίας, είναι μια κατάσταση ονομάτων και τα ποσά που δικαιούνται.
Αυτή την στιγμή και σε πρώτη φάση πρέπει οι συγκεκριμένοι ασφαλισμένοι να πληρωθούν βάσει των καταστάσεων αυτών.
Οι ασφαλισμένου  που έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους  πληρωμή που προέρχονται  από αποδείξεις και  έχουν το αντίγραφο ,  βάσει αυτού πρέπει να πληρωθούν και όσοι δεν διαθέτουν αντίγραφο να πληρωθούν με μια σχετική διαδικασία.
Επειδή πληροφορήθηκα ότι ο δεύτερος όροφος που στεγάζει τα αρχεία των ασθενειών δεν έχει υποστεί ζημιές και τα αρχεία έχουν διασωθεί με back up,  θα ήθελα να γίνει έρευνα ως προς αυτό , και αν όντως έχουν διασωθεί τα αρχεία να προχωρήσουν κανονικά οι άδειες ασθενειών των ασφαλισμένων.
Ως εκ τούτου είναι επιτακτική και αναγκαία η  άμεση αποκατάσταση της διαδικασίας εξυπηρέτησης όλων των ασφαλισμένων μας, πρέπει άμεσα να βρεθεί και να ενοικιαστεί και να επιπλωθεί  ένας χώρος στο κέντρο της Αθήνας, και να μην καταφύγουμε σε διαγωνισμό μέσω Δημοσίου διότι και εσείς το γνωρίζετε  θα χαθεί  πολύτιμος χρόνος.
Παράλληλα ζητώ όπως ενημερωθεί ο κ. Κουτρουμάνης για το σοβαρό αυτό θέμα ,  και αντί να θέτει περικοπές δαπανών στους ασφαλισμένους να βρει  άμεση λύση .
Το πρώην μέλος του Δ.Σ ΤΑΥΤΕΚΩ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου