Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ –ΗΔΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ- ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ 20.000 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΜΑΛΙΚΟΥΡΗ Τ. , ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ Ι. , ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ Κ., ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟ Χ., 15.000 ΑΠΟ ΕΚΑΣΤΟ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ. ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.

ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΠΑΝΤΟΥ.


Συνάδελφοι,
Εκατό μηνύσεις και αγωγές και αν μας κάνουν και ειδικά από συνταξιούχους δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εν ενεργεία συναδέλφων. Η αλήθεια δεν φιμώνεται. Στην Δημοκρατία τα δημόσια πρόσωπα όπως είμαστε εμείς οι συνδικαλιστές πρέπει να κατοικούμε σε γυάλινο κλουβί , και να φαινόμαστε από παντού για όλες μας τις ενέργειες.
Συνταξιούχος ήδη δύο χρόνια, επί πολλά έτη επικεφαλής της Ανανεωτικής, κατέθεσε αγωγή ζητώντας χρηματική αποζημίωση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καλόγηρο Δ, ύψους 20.000 ευρώ και από τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου Μαλικούρη Τ., Νικολαΐδη Ι, Αλεξόπουλο Κ, και Τασσόπουλο Χ, από 15.000 ευρώ έκαστος με τον ισχυρισμό ότι παραβιάσαμε προσωπικά του δεδομένα.
Ο ίδιος όμως ξεχνάει ότι αντιτέθηκε σε απόφαση του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ στο οποίο ήταν μέλος, και όταν ήταν να καταθέσουμε μήνυση κατά κάποιων μελών του Δ.Σ οι οποίοι μας συκοφαντούσαν υποστήριζε ότι αυτά είναι συνδικαλιστικά θέματα και λύνονται με ανακοινώσεις προς τους εργαζόμενους και όχι δικαστικά.
Τώρα έρχεται και πράττει το αντίθετο. Δεν φοβούμαστε βέβαια γιατί έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.
Εσείς όμως συνάδελφοι διαβάσατε τις ανακοινώσεις του Προεδρείου, τις είδατε, εμείς δεν κατηγορούμε κανένα, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να χύνουμε άπλετο φως για θέματα του Ταμείου καταθέτοντας τις θέσεις και τις προτάσεις μας.
Θέλουμε παράλληλα να σας ενημερώσουμε ότι πληρεξούσιος δικηγόρος του ως άνω συνταξιούχου είναι συνεργαζόμενος με το Ταμείο δικηγόρος. Ήταν πληρεξούσιος δικηγόρος των 110 συνταξιούχων που έκαναν παρέμβαση κατά των ασφαλιστικών μέτρων που είχαμε καταθέσει εμείς οι 500 συνάδελφοι. Τα σχόλια περιττεύουν. Είχαμε ζητήσει με ανακοίνωσή μας για το ύψος της αμοιβής του , αν υπήρχε απόφαση Δ.Σ. , τι ακριβώς λέει και τι ακριβώς γράφει η απόδειξη.
Τους επισημαίνουμε ότι οι αποδείξεις αυτές είναι διπλοτρυπημένες από την εφορία. Ο νοών νοείτο. Προς πάσα αποφυγή παρεξηγήσεων εμείς δεν έχουμε τίποτε με τον συγκεκριμένο δικηγόρο, απλά καταγράφουμε τα γεγονότα των ενεργειών του Ταμείου ώστε να τα γνωρίζετε.

Τα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας του Ενωτικού Συλλόγου

Δ. Καλόγηρος, Τ. Μαλικούρης , Ι. Νικολαίδης, Κ. Αλεξόπουλος, Χ. Τασσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου