Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Κάνω έκκληση στην παράταξη της Ανανεωτικής σε αυτή την κρίσιμη στιγμή που διανύουμε να αλλάξει θέση , να συνταχθεί  και να ενωθούμε όλοι παρά την παρατυπία και παρανομία της Γενικής Συνέλευσης του Ταμείου σε ενιαίο ψηφοδέλτιο όλων των παρατάξεων αλλά και για όποιον έχει διάθεση και θέληση  να βοηθήσει,  χωρίς να αποκλείουμε κανέναν με την προϋπόθεση ότι:
1.     θα δεσμευτούν  ότι δεν θα πάει προς ψήφιση αυτό το σαθρό , άθλιο και απαράδεκτο προτεινόμενο σχέδιο το οποίο έγινε ερήμην μας και δεν ξέρουμε για ποιους λόγους
2.     προσωπικά έχω αποστείλει εξώδικο στον αναλογιστή κ. Ζαμπέλη όπου του ζητώ να μου δώσει να κυκλοφορήσω με ανακοίνωση το προτεινόμενο σχέδιο και να  απαντήσει στο αν δεσμεύεται ενυπόγραφα ότι και ο τελευταίος που θα κλείσει την πόρτα του Ταμείου θα λάβει εφάπαξ έστω και από αυτό το απαράδεκτο σχέδιο που προτείνουν.
3.     η νέα παράταξη  , από την οποία  αρκετοί  δεν είναι εγγεγραμμένοι στο ΤΑΠΓΤΕ,  να  εγγραφούν άμεσα αποδεικνύοντας ότι  τους ενδιαφέρει το Ταμείο και παράλληλα να κυκλοφορήσουν ανακοίνωση η οποία θα καλεί όσους  δεν είναι εγγεγραμμένοι στο ΤΑΠΓΤΕ να εγγραφούν, με πρώτους τους  επικεφαλείς τους .
Και τότε να προχωρήσουν οι αρχαιρεσίες του ΤΑΠΓΤΕ με την προϋπόθεση ότι άμεσα το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο θα προχωρήσει μέσα σε ένα μήνα σε μια τροποποίηση πραγματική και  βιώσιμη όπου θα συμμετάσχουν όλες οι παρατάξεις και παράλληλα να ζητηθούν από τους συναδέλφους μας θέσεις και προτάσεις.

Εμείς από την πλευρά  μας πέραν της πρότασής μας για το προτεινόμενο σχέδιο, είμαστε έτοιμη ως προς μια εποικοδομητική πρόταση από όπου και αν προέρχεται , και να υπάρχει σύνθεση απόψεων και θέσεων.  
Βέβαια είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε την συζήτηση και άμεσα για μία άλλη εναλλακτική πρόταση.
Παράλληλα τα νεοεκλεγέντα συμβούλια του ΣΥΓΤΕ και του ΤΑΠΓΤΕ να έρθουν μαζί σε συζήτηση με το νέο εργοδότη για εύρεση λύσεων.
Αν υπάρξει αυτό το ενιαίο ψηφοδέλτιο τουλάχιστον από τις παρατάξεις θα συμμετάσχουν τα κορυφαία στελέχη , όπου από την πλευρά μας θα συμμετάσχουν και τα πέντε μέλη του Προεδρείου (Δ. Καλόγηρος, Τ. Μαλικούρης, Ι. Νικολαίδης, Κ. Αλεξόπουλος , Χ. Τασσόπουλος)
Βάζουμε και μία άλλη διάσταση την οποία σας θέτουμε προς την κρίση σας και θα πρέπει να   διερωτηθούμε όλοι. Πως θα προχωρήσουμε  σε ενωτικό ψηφοδέλτιο όταν  άλλοι θα υποστηρίζουν το καταστατικό και άλλοι όχι;
Επιφυλασσόμαστε για την νομιμότητα της Γενικής Συνέλευσης του ΤΑΠΓΤΕ.

                                           Ο Πρόεδρος του Ενωτικού Συλλόγου
                                                   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου