Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ – ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ  ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ – ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΔΩ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ . ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!

Συνάδελφοι,
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα Παρασκευή και ώρα 10.00 πμ συζητείται στο Ειρηνοδικείο η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων  για προσωρινή Διοίκηση .
Η παράταξή μας και σας ενημέρωσε και η εν λόγω προσφυγή αναρτήθηκε στο blog του Ενωτικού συλλόγου ξεκαθαρίζοντας την θέση της.
Ρωτάμε  τους τρεις  εκπροσώπους Φ. Πολύζο, Γ. Ευθυμίου και Δ. Γιουρούκο οι οποίοι κατέθεσαν και αυτοί προσφυγή  ,  γιατί δεν  την έχουν αναρτήσει ακόμα στα blog τους; Δεν σας κινεί την περιέργεια; Επιμένουμε να το πράξουν.
Ρωτάμε υπάρχει στην προσφυγή πέραν των αρχαιρεσιών και το θέμα της τροποποίησης του καταστατικού ;  Τολμήστε εσείς που προσφεύγετε να συμπορευθείτε μαζί μας για το θέμα της τροποποίησης του καταστατικού κατά την διάρκεια της συζήτησης αν δεν το έχετε συμπεριλάβει στην προσφυγή σας.
Ρωτάμε θα δεχθείτε  την πρόταση της παράταξής μας για τροποποίηση ; 
Η αλήθεια και η διαφάνεια δεν βλάπτει. Θέλετε ή δεν θέλετε την τροποποίηση; Ξεκαθαρίστε εδώ και τώρα την θέση σας.
Εμείς συνάδελφοι θα δώσουμε τον αγώνα προς την κατεύθυνση της τροποποίησης του καταστατικού αλλά και των αρχαιρεσιών  ώστε να ξεφύγουμε από το αδιέξοδο που έχει φτάσει το Ταμείο. Το ποιοι ευθύνονται θα το δούμε και θα το αναλύσουμε στην πορεία. Ακόμα και τώρα επαναλαμβάνουμε ότι η παράταξή μας είναι για τα δύσκολα και για αυτό μας εμπιστεύεστε τόσο χρόνια  . ούτε σας διαψεύσαμε αλλά ούτε και θα το κάνουμε.  
Για μας το ουσιαστικό θέμα είναι αυτό της τροποποίησης. Αυτό απαιτούμε από τους εκπροσώπους. Οτιδήποτε άλλο είναι άνευ σχολιασμού.

Η εκτελεστική γραμματεία του Ενωτικού Συλλόγου – συνεργαζόμενοι
Δ. Καλόγηρος, Ι. Νικολαίδης, Χ. Τασσόπουλος, Τ. Μαλικούρης, Κ. Αλεξόπουλος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου