Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ- ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Συνάδελφοι,
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει η παράταξή μας πρώτη  κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για προσωρινή Διοίκηση του ΤΑΠΓΤΕ.
Η προσφυγή μας στηρίζει κατά πρώτο λόγο την διαδικασία της τροποποίησης του καταστατικού και για  τις αρχαιρεσίες,  προτείνοντας παράλληλα  άτομα από όλες τις παρατάξεις μηδενός εξαιρουμένου , θέλοντας βεβαίως η εκτελεστική γραμματεία του Ενωτικού Συλλόγου  να έχει την πλειοψηφία  στο Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ  ώστε να προχωρήσουν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και  να ξεκαθαρίσει ή όλη κατάσταση.
Ο καθένας από εδώ και πέρα θα πρέπει να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί  χωρίς δικαιολογίες και αιτιολογίες από όποια παράταξη και αν ανήκει. Η συμμετοχή τους θα δείξει στάση ευθύνης και η άρνησή τους θα  αφεθεί στην δική σας κρίση ώστε  να αποδειχθεί ότι  τα λεγόμενά τους δεν συμβαδίζουν με τις ενέργειές τους. Εμείς αναλάβαμε  την πρωτοβουλία αποδεικνύοντας έτσι την υπευθυνότητά μας  προς τους ασφαλισμένους γιατί διαχρονικά η παράταξή μας αποδείχθηκε ότι ανταποκρινόταν και ανταποκρίνεται  στις  δύσκολες καταστάσεις. 
Συνάδελφοι,
Διαβάστε το κείμενο της προσφυγής μας για διορισμό προσωρινής Διοίκησης  κρίνετε και συγκρίνετε  όπως άλλωστε το πράττετε έχοντας και γνώση και κρίση , με ότι άλλο έχει κατατεθεί μετά την δική μας προσφυγή και το τονίζουμε αυτό.
Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για διορισμό προσωρινής Διοίκησης  συζητείται αύριο Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 10.00 πμ όπου αμέσως μετά θα σας ενημερώσουμε ως προς την εξέλιξή της.

Η εκτελεστική γραμματεία του Ενωτικού Συλλόγου – συνεργαζόμενοι
Δ. Καλόγηρος, Ι. Νικολαίδης , Χ. Τασσόπουλος, Τ. Μαλικούρης, Κ. Αλεξόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου