Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Συζητήθηκε  η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε τόσο ο Πρόεδρος Δημήτρης Καλόγηρος  όσο και τα μέλη Πολύζος Φ, Ευθυμίου Γ, Γιουρούκος Δ,  για διορισμό προσωρινής Διοίκησης του ΤΑΠΓΤΕ.
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι στη προσφυγή των τριών μελών δεν  αναφέρεται πουθενά η τροποποίηση του καταστατικού παρά μόνο οι αρχαιρεσίες.
Ευελπιστούμε συνάδελφοι ότι στην τακτική δικάσιμο που έχει οριστεί για τις 27 Ιουνίου να συμπορευτούν μαζί μας ως προς την τροποποίηση.
Θέλουμε παράλληλα να σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκε και 3η  προσφυγή  (θα σας ενημερώσουμε όταν μάθουμε τα ονόματα)  όπου  εκπρόσωπός τους ήταν ο  δικηγόρος Τοκατλίδης 
Από ότι γνωρίζουμε η θέση των συνταξιούχων που είναι στην σειρά , ανεξάρτητα του διορισμού είναι η συνέχιση χορήγησης των εφάπαξ από το Ταμείο από την προσωρινή Διοίκηση.
Μαζί με τον κ. Τοκατλίδη παρευρέθηκε  και ο Νικολουδάκης Μ., ο οποίος είναι  συνταξιούχος στην σειρά από το 2008  , χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο. Παρευρέθηκε   για την υπεράσπιση της προσφυγής;
Η θέση μας ήταν είναι και παραμένει αταλάντευτη και ξεκάθαρη.
Εμείς θα υποστηρίξουμε με επιχειρήματα την προσφυγή μας γιατί κατά αυτόν τον τρόπο πιστεύομε ακράδαντα ότι υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των εν ενεργεία ασφαλισμένων.
Θα ζητήσουμε να μάθουμε ποιοι συνταξιούχοι προσφύγανε και από εκεί και πέρα ο καθένας από εμάς να αναλάβει την ευθύνη.
Καλό θα είναι σε τέτοιες περιπτώσεις , δικαίωμά τους βέβαια,  οι συνταξιούχοι να μην ενεργούν κατά αυτόν τον τρόπο γιατί θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα τα οποίο δεν θα είναι προς το όφελος όλων μας.

Η εκτελεστική γραμματεία του ενωτικού συλλόγου – συνεργαζόμενοι
Δ. Καλόγηρος, Ι. Νικολαίδης, Χ. Τασσόπουλος , Τ. Μαλικούρης , Κ. Αλεξόπουλος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου