Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΚΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΦΑΠΑΞ ΠΕΡΙΠΟΥ 150.000 ΕΥΡΩ,  ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΥ ΕΦΑΠΑΞ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΠΓΤΕ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ 1.000 ΕΥΡΩ, ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ. ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Εδώ και τώρα αποδείξτε ότι δεν σας ενδιαφέρει να πάρετε το υπόλοιπο του εφάπαξ που δικαιούστε σύμφωνα με το υπάρχον καταστατικό. Και δεσμευτείτε, μετά τις εκλογές του Ταμείου, εσείς που είστε στο ψηφοδέλτιο και έχετε άμεση σειρά προτεραιότητας στο να πάρετε εφάπαξ ότι δεν θα αρχίσετε να πληρώνετε εφάπαξ. Και ότι θα πάρετε το ποσό που θα ψηφιστεί στο τροποποιημένο καταστατικό. Για να πάρουν από΄5.000 ευρώ οι εν ενεργεία συνάδελφοι που δεν έχουν πάρει απολύτως τίποτα.
Σας προκαλώ ακόμα μια φορά να απαντήσετε για τις υποθέσεις που αναθέσατε σε δικηγόρους πέραν του νομικού συμβούλου του Ταμείου, που είναι και υπάλληλος του Ταμείου και δεν έχετε απαντήσει ακόμα. Τα δεσμευμένα χρήματα του Ταμείου είναι 600.000 ευρώ και το αποθεματικό δεν ξεπερνάει τα 150.000 ευρώ. Τι προτείνετε; Αυτή είναι η πραγματικότητα. Για να αποδειχθεί αν έχει βιωσιμότητα ή όχι το Ταμείο. να ελπίζουν οι εν ενεργεία ότι θα πάρουν κάτι; Απαντήστε μας άμεσα.
Εγώ τα γράφω όπως τα έγραφα και για τις τροποποιήσεις  με τις ακατάσχετες παροχολογίες, που ήμουν ενάντια αλλά και με το παίξιμο στο Χρηματιστήριο. Και το τι θα κάνει ο καθένας είναι δικαίωμά του, είναι απόφασή του αλλά και ευθύνη του.
Το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας &
Ιδρυτής της παράταξης του Ενωτικού Συλλόγου
 
Καλόγηρος Δημήτρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου