Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ», «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ» ΚΑΙ  «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΔΕΝ ΚΑΤΗΛΘΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ; ΓΙΑΤΙ; ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
Συνάδελφοι,
εμείς ως Ενωτικός Σύλλογος το 2009 και το 2012 δεν κατήλθαμε στις εκλογές, εξηγώντας τους λόγους, ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε εκλογές οι οποίες δεν έβγαζαν πουθενά και σε προτεινόμενα σχέδια καταστατικού που δεν έδιναν πραγματική διέξοδο. Και τις δύο φορές τα σχέδια δεν ψηφίστηκαν. Γιατί τη μία προτείνατε όσοι συμμετείχατε (ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ κ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ) μείωση 18% από το δικαιούμενο εφάπαξ του καθενός. Και τη δεύτερη φορά προτείνατε μείωση 52%. Και πολλά άλλα τα οποία έχουμε αναφέρει όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Εμείς προτιμήσαμε να είμαστε ωφέλιμοι και όχι ευχάριστοι. Τότε οι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ μας κατήγγειλαν γιατί δεν συμμετέχουμε στις εκλογές του Ταμείου, αδιαφορούμε και δεν αναλαμβάνουμε ευθύνες.
Σήμερα που και οι ίδιοι δεν κατεβαίνουν στις εκλογές του ΤΑΠΓΤΕ τι έχουν να πουν; Πώς εξηγούν τη μη κάθοδό τους;   Και ρωτάμε : Όταν ανέλαβαν τη Διοίκηση του Ταμείου το 2013,  έως ότου έγινε η παραίτηση κάποιων ατόμων που ανήκαν στις παρατάξεις τους, τι έργο παρουσίασαν; τι πρόταση είχαν; Καμία.
Για να καταλάβετε συνάδελφοι την πραγματικότητα. Για να καταλάβετε ποιοι είχαμε και έχουμε θέση και άποψη και το έχουμε αποδείξει λέγοντας πάντα την αλήθεια.
Τους προκαλούμε ακόμα μια φορά να μας απαντήσουν, έχει ή δεν έχει ζωή το Ταμείο; Τους ρωτάμε ακόμα μια φορά είναι υπέρ στο να πάρουν από 5.000 ευρώ αυτοί που δεν έχουν πάρει ποτέ προκαταβολή, ναι ή όχι; Ή να μην πάρει κανένας προκαταβολή από αυτούς που είναι στη σειρά και να περιμένουν να πάρουν αυτό που θα ψηφιστεί με το νέο καταστατικό;
Ζητάμε να μας πείτε τις θέσεις σας και να εξηγήσετε στους  εν ενεργεία συναδέλφους τη μη κάθοδό σας στις εκλογές του Ταμείου. Ζητάμε ακόμα να καταθέσετε τις προτάσεις σας για το θέμα του Ταμείου ως προς την τροποποίηση του υπάρχοντος καταστατικού.
Επιτέλους τέλος! Ο καθένας από εδώ και πέρα παίρνει και την ευθύνη του.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Χ. Καραηλίδης, Χ. Ανδρακάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου