Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ Δ.ΓΙΟΥΡΟΥΚΟ Φ.ΠΟΛΥΖΟ ΚΑΙ Γ.ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Συνάδελφοι Δ.  Γιουρούκο, Φ. Πολύζο και Γ. Ευθυμίου σας προσκαλούμε και σας προκαλούμε  για να μην εμπαίζετε όσους είναι στην σειρά, να παρουσιάσετε στην Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουνίου ,και  σύμφωνα με την πρότασή σας για περικοπή 52% αν θα λάβουν τίποτα ως εφάπαξ ή αν θα πρέπει να καταβάλλουν και από πάνω, όπως διατείνεστε ότι θα υπολογιστούν και οι τόκοι των προκαταβολών. Από τους υπολογισμούς τους δικούς μας η συντριπτική πλειοψηφία όχι μόνο δεν θα πάρει αλλά θα βγει και ζημιωμένος. Εμείς τους είπαμε την αλήθεια ελεύθερα και αβίαστα χωρίς να φοβούμαστε τίποτα.

Ακόμα μια φορά επιμένουμε γιατί δεν ενημερώνετε όσους είναι στην σειρά για την πραγματική αλήθεια.

Αυτή την υπηρεσία μπορούσατε να εκτελέσετε τούτο το χρονικό διάστημα. Αλλά προφανώς δεν θέλετε να τους πείτε την αλήθεια και τους παραπληροφορείτε.

Εμπρός λοιπόν ήρθε η ώρα να αποδειχθεί ότι δεν μπορείτε άλλο να αφήνετε στο σκοτάδι όσους είναι στην σειρά.

Απαντήστε λοιπόν αν έχετε το θάρρος και την δυνατότητα.

Απλά αφήνετε να αιωρούνται ανέφικτα πράγματα.

Αν δεν το πράξετε είναι ηλίου φαεινότερο  ότι αποκρύπτετε την αλήθεια που τόσο φοβόσαστε.

Προτείνουμε ανοιχτό διάλογο με την συμμετοχή τόσο της δικής μας όσο και της δικής σας με όσους είναι στην σειρά , στα γραφεία του Συλλόγου  και να απαντήσουμε στα ερωτήματά τους, ανοιχτά και ξεκάθαρα. Τολμήστε το.

Ρωτάμε , τώρα με τις μειώσεις που θα επέλθουν από την υπογραφή της νέας Κλαδικής Σύμβασης πόσες θα είναι οι μηνιαίες εισφορές του Ταμείου, και ποιες οι επιπτώσεις ;

Σας παραθέτουμε δύο παραδείγματα προς γνώση σας:

Εάν κάποιος δικαιούται 50.000 ευρώ μείον το 52% απομένουν 24.000.
Εάν κάποιος δικαιούται 60.000 ευρώ μείον το 52% απομένουν 28.800.
Εάν οι συγκεκριμένοι έχουν λάβει 2-3 προκαταβολές, οι τόκοι υπερβαίνουν το ποσό των 24.000 και 28.800 αντίστοιχα. Άρα κατά τα λεγόμενα των Διοικούντων του Ταμείου θα βγείτε να χρωστάτε και από πάνω.

Τελειώνοντας θέλουμε να σας θυμίσουμε μια φράση του Winston Churchill  « για λίγο καιρό πολλούς μπορείς να κοροϊδεύεις, για πολύ καιρό όμως δεν μπορείς»

Η εκτελεστική γραμματεία του Ενωτικού Συλλόγου – συνεργαζόμενοι
Δ. Καλόγηρος, Ι. Νικολαΐδης, Χ. Τασσόπουλος, Τ. Μαλικούρης, Κ. Αλεξόπουλος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου