Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΩΝ 500 ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

Συνάδελφοι εν ενεργεία,
Η Ανανεωτική στην ανακοίνωση που κυκλοφόρησε αναφέρεται στην απόρριψη όλων των ασφαλιστικών μέτρων κατά του Ταμείου Αλληλοβοηθείας και δηλώνουν ικανοποιημένοι με την εν λόγω απόφαση και τη συνέχιση εκ μέρους του Ταμείου να καταβάλλει χρήματα σε αυτούς που είναι στην σειρά. Μπράβο τους!
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η απόφαση αυτή είναι προσωρινή και ότι η τακτική δικάσιμος θα γίνει για μεν την αναστολή χορήγησης των παροχών την 25 Ιουλίου και για την προσωρινή διοίκηση την 19 Σεπτεμβρίου. Αυτό γιατί δεν το ανέφεραν; Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη και από το ψέμα.
  Αναφέρει η Ανανεωτική ότι καλώς κατέβαλε το Ταμείο τις πάσης φύσεως παροχές σε αυτούς που είναι στην σειρά. Αυτό όμως που δεν αναφέρουν είναι ότι εσύ εν ενεργεία συνάδελφε, που συνεισφέρεις, δεν θα λάβεις τίποτα. Άλλωστε αν πράγματι θεωρούν ότι είναι νόμιμα εκλεγμένο Δ.Σ έως τον Απρίλιο του 2013 , γιατί προκηρύσσουν αρχαιρεσίες;
Τους προκαλούμε για πολλοστή φορά να ανακοινώσουν τις προτάσεις τους, για την τροποποίηση του καταστατικού στο κλάδο εφάπαξ. Ακόμη περιμένουμε έχουν η δεν έχουν;. Τους προκαλούμε να μας πουν ποιες είναι οι διαλυτικές διαδικασίες που έκανε το Προεδρείο. Ας τις αναφέρουν συγκεκριμένα.
Τα γραφόμενά τους περί προσπάθειας διαχωρισμού των μελών σε αντίπαλα στρατόπεδα δεν πείθουν κανέναν. Τα συμφέροντα των εν ενεργεία συναδέλφων διαφέρουν από αυτά των συνταξιούχων. Εκτός αν υπερασπίζονται τα συμφέροντα των τελευταίων, πρέπει να μας το πουν ξεκάθαρα.
Και ασφαλώς θα έχει όφελος η Διοίκηση της Τράπεζας, η οποία θα εξοικονομήσει το 5% των εισφορών για κάθε μέλος με την στάση και την πολιτική που ακολουθείτε. Έχετε ολοκληρωτικά την ευθύνη. Εσείς είστε υπεύθυνοι. Το Προεδρείο με την δική του στάση απέτρεψε την διαγραφή μελών από το Ταμείο και αυτό θα συνεχίσει να πράττει.
Σε ποια ενότητα αναφέρεστε των συνταξιούχων και εν ενεργεία; Τονίζουμε και επισημαίνουμε ότι τα συμφέροντα των συνταξιούχων και των εν ενεργεία συναδέλφων διαφέρουν. Βγάλτε τις προτάσεις για την τροποποίηση του εφάπαξ σας στον κόσμο και σταματήστε να τους κοροϊδεύετε.
Σας ρωτούμε γιατί στην Γενική Συνέλευση του ΤΑΠΓΤΕ στις 28/4 είχατε ως θέμα την τροποποίηση του καταστατικού και στην Γενική Συνέλευση στις 28/6 δεν το έχετε ως θέμα;
Όταν καλείτε όλους στη Συνέλευση εννοείτε και τους συνταξιούχους;
Τελευταία θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι κ. Γιουρούκος Δ., Αδαμόπουλος Α, Κυριαζή Κ (Ανανεωτική) Πολύζος Φ., Ευθυμίου Γ., Καλαβρουζιώτης Α., Νικολουδάκης Α (ΠΑΣΚΕ) δεν αποδέχθηκαν το διορισμό τους στην προσωρινή διοίκηση του Ταμείου, όπως προέκυψε από έγγραφες δηλώσεις τους που κατέθεσαν ενώπιον του Προέδρου του Δικαστηρίου ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Ταμείου. Τούτο με βεβαιότητα επηρέασε το αποτέλεσμα της υπόθεσης. Συνάδελφοι, εσείς είστε αυτοί που θα κρίνετε και θα αξιολογήσετε τις πράξεις της Ανανεωτικής .

  Η εκτελεστική Γραμματεία του Ενωτικού Συλλόγου
Δ. Καλόγηρος , Ι. Νικολαΐδης, Τ. Μαλικούρης , Κ. Αλεξόπουλος, Χ. Τασσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου