Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για αναστολή χορήγησης παροχών από το ταμείο και αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Οι προσωρινές διαταγές επί των ανωτέρω αιτήσεων συζητούνται την 13.6.2012.

 Συνάδελφοι,

1. Στις 13 Ιουνίου και ημέρα Τετάρτη θα συζητηθεί η προσωρινή διαταγή της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που εμείς όλοι υπογράψαμε ώστε το Ταμείο Αλληλοβοηθείας να σταματήσει την καταβολή των εφάπαξ- βοηθημάτων σε όσους είναι στην σειρά.

2. Παράλληλα την ίδια ημέρα θα συζητηθεί και η προσωρινή διαταγή της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για διορισμό προσωρινής Διοίκησης στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας έως τον Νοέμβριο του 2012 με βασικό σκοπό την πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών και την ορθή προετοιμασία της τροποποίησης του καταστατικού. Δεν μπορούν να μας διοικούν οι επτά συνταξιούχοι στο Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ.

3. Το Δ..Σ των συνταξιούχων απεφάσισε να κάνει παρέμβαση υπέρ των συνταξιούχων.

4. Το Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ απεφάσισε και εκείνο να κάνει παρέμβαση υπέρ των συνταξιούχων.

5. Πέραν των επτά μελών του Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ που είναι συνταξιούχοι και οι οποίοι ψήφισαν την εν λόγω απόφαση, ψηφίστηκε και από το εν ενεργεία μέλος Δημήτρη Γιουρούκο (Ανανεωτική). Ψήφισε ο εν ενεργεία συνάδελφος για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των συνταξιούχων. Αυτή την απόφαση και πράξη αυτού του συναδέλφου , να την δείτε και να την κρίνετε εσείς εν ενεργεία συνάδελφοι

6. Προκαλώ και προσκαλώ τους συναδέλφους Πολύζο, Ευθυμίου Καλαβρουζιώτη (ΠΑΣΚΕ) ο οποίος δεν παρευρέθηκε στην εν λόγω συνεδρίαση και τον συνάδελφο Αδαμόπουλο (Ανανεωτική) να ξεκαθαρίσουν την θέση τους ως προς αυτή την απόφαση. Να μας πουν τι υποστηρίζουν. Την απόφαση των Δ.Σ. των συνταξιούχων και του ΤΑΠΓΤΕ για την υπεράσπιση των συνταξιούχων, ή συντάσσονται υπέρ των εν ενεργεία συναδέλφων. Να μας πουν την θέση τους ώστε να το γνωρίζετε εσείς οι εν ενεργεία συνάδελφοι. Δεν γίνεται να είστε και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα. Ή θα είσαι κρύος ή ζεστός. Χλιαρός δεν γίνεται. Τα ψέματα τελείωσαν. Εσείς οι ίδιοι οι εν ενεργεία συνάδελφοι, μην τα ξεχάσετε όλα αυτά. Ξέρετε και να κρίνετε και να αξιολογείτε πρόσωπα και πράγματα.

Η κοροϊδία δεν έχει τέλος.

Ενώ στην Γενική Συνέλευση της 28 Απριλίου είχαν ως θέμα στην Ημερήσια Διάταξη την τροποποίηση του καταστατικού στο κλάδο εφάπαξ και την διαδικασία δημοψηφίσματος , στην Ημερήσια Διάταξη της Γενικής Συνέλευσης της 28 Ιουνίου δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αυτή η Γενική Συνέλευση δεν μπορεί να γίνει, θα είναι παράνομη αφού συγκλήθηκε από παράνομο Δ.Σ. Για τούτο ζήτησα το διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Αλλά για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι ψεύδονται συνάδελφοι. Δεν υπάρχει καμία πρόταση γιατί στην πραγματικότητα δεν θέλουν να γίνει η τροποποίηση.

 Προσκαλώ και προκαλώ και την ΠΑΣΚΕ και την Ανανεωτική να γνωστοποιήσουν τις προτάσεις τους για την τροποποίηση του καταστατικού. Γιατί δεν το κάνουν; Τι φοβούνται; Τι κρύβουν;

Σας παραθέτω κατωτέρω τα ονόματα που προτείνω για την προσωρινή διοίκηση του Ταμείου.
 i) Αναστάσιο Μαλικούρη,
ii) Ιωάννη Νικολαϊδη,
iii) Κων/νο Αλεξόπουλο
iv) Χρήστο Τασσόπουλο,
v) Φάνη Πολύζο,
vi) Γρηγόρη Ευθυμίου,
vii)Αθανάσιο Καλαβρουζιώτη,
viii) Δημήτρη Γιουρούκο ,
 ix) Ανδρέα Αδαμόπουλο

και ως αναπληρωματικά μέλη τους:
i) Ιωάννη Παναγιαννόπουλο,
ii) Δημήτρη Γιαννακόπουλο,
iii) Αποστολία Χρυσοχού,
iv) Χριστίνα Ανδρακάκου,
v) Παρασκευά Βερώνη.

Ως μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής προτείνω ως τακτικά μέλη τους:
i) Αδάμ Νικολουδάκη,
ii) Ιωάννη Πάντζιο,
iii) Κων/να Κυριαζή,
iv) Βασίλη Ψυχάρη και
v) Δημήτρη Μαρτίνη.

Και ως αναπληρωματικά μέλη τους:
 i) Χρήστο Γιαννομήτρο,
ii) Βασίλη Τσιλιμίγκα,
iii) Κλειώ Ζερβοπούλου

Ως Πρόεδρο των Γενικών Συνελεύσεων προτείνω την Δανάη Γεωργιάδη.

O Πρόεδρος του Ενωτικού Συλλόγου 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου