Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ .

Αθήνα, 25 Ιουνίου 2012

Προς τον Γενικό Γραμματέα του ΤΑΠΓΤΕ
Συνδ. Δημήτρη Γιουρούκο

  Συνάδελφε,
Υπό ποια ιδιότητα χρησιμοποιήσατε το χώρο του Ταμείου Αλληλοβοηθείας για να ασκήσετε την πολιτική σας ως εν ενεργεία ασφαλισμένος, προς τους συνταξιούχους οι οποίοι είναι στην σειρά για να λάβουν εφάπαξ, όταν εκείνοι προσέρχονταν στο Ταμείο και οι υπάλληλοι τους έδιναν σχετική αίτηση για υπογραφή προκειμένου να παρέμβουν κατά της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι εν ενεργεία συνάδελφοι ; ρωτώ τους έδινες και εσύ την σχετική αίτηση;
Μήπως χρησιμοποιήσατε και το φαξ του Ταμείου για το λόγο αυτό;
Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιείτε το Ταμείο εις βάρος των εν ενεργεία συναδέλφων οι οποίοι καταβάλλουν εισφορές, προκειμένου να πάρουν εφάπαξ οι συνταξιούχοι χωρίς καμία ελπίδα ότι και εκείνοι θα λάβουν εφάπαξ.
  Δεν με ενδιαφέρει, ούτε έχω το δικαίωμα να επέμβω για την υπογραφή των συνταξιούχων, αλλά ο χώρος του Ταμείου δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για εκείνους.
Παράλληλα θέλω να με ενημερώσεις για το ποιος έδωσε εντολή στους υπαλλήλους του Ταμείου να ασκούν κριτική σε διάφορα ζητήματα. Εσύ τους την έδωσες ή ενεργούν από δική τους πρωτοβουλία; Αυτό θα διερευνηθεί και αναφέρω και συγκεκριμένα παραδείγματα.
  1. Υπάλληλος του Ταμείου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με συνταξιούχο (γυναίκα) που είναι στην σειρά επιχείρησε να τον αποτρέψει από το να ανακαλέσει την αίτησή που είχε στείλει για παρέμβαση στα ασφαλιστικά μέτρα, όπως η τελευταία επιθυμούσε. Η συγκεκριμένη υπάλληλος με ποιο δικαίωμα το έπραξε; Παρατυπία 100%.  
  2. Υπάλληλος του Ταμείου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με εν ενεργεία συναδέλφισσα μέλος του Ταμείου η οποία ζήτησε να καταθέσει δικαιολογητικά για το βοήθημα του τέκνου της, της απάντησε ότι υπάρχει πρόβλημα με το Σύλλογο με την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, και της είπε ότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί. Παρατυπεί η συγκεκριμένη υπάλληλος. Ποιος της έδωσε την εντολή για τέτοιου είδους παρεμβάσεις; Σύντομα θα έχουμε άλλες εξελίξεις. Αληθεύει ότι οι υπάλληλοι είχαν εντολή να αποστέλλουν την συγκεκριμένη αίτηση με φαξ από το Ταμείο σε συνταξιούχους ; Εσύ συνάδελφε Γιουρούκο απέστειλες την συγκεκριμένη αίτηση όντας εν ενεργεία; Ποια συμφέροντα υπερασπίζεσαι των εν ενεργεία ή των συνταξιούχων;
Κατ΄ εντολή της εκτελεστικής γραμματείας του Ενωτικού Συλλόγου
Ο Πρόεδρος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου