Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ, ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΕΝΕΡΓΗΣΑΜΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ.

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ ή ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ; Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ 26.6.2012 ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 288 ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΚΕΙΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ . ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΕΣΥ, Η ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΗΘΕΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.
Αθήνα 27 Ιουνίου 2012
Προς
τον Γενικό Γραμματέα του ΤΑΠΓΤΕ
συνδ. Δημήτρη Γιουρούκο.

Συνάδελφε,
Κατά την διάρκεια της συζήτησης στο Πρωτοδικείο της προσωρινής διαταγής της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για διορισμό προσωρινής διοίκησης στο ταμείο, παρουσία των νομικών μας συμβούλων εμένα και μελών του Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ ειπώθηκε από το νομικό σύμβουλο του ΤΑΠΓΤΕ ότι οι ενέργειες αυτές τόσο οι δικές μου, όσο και του Προεδρείου έγιναν ενόψει των επικείμενων εκλογών του ΣΥΓΤΕ.
Θέλω να μάθω αν τούτο υποστηρίχθηκε με πρωτοβουλία του νομικού συμβούλου , αν του δόθηκε εντολή από κάποια μέλη του Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ, ή ενήργησε μετά από απόφαση Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ για το θέμα αυτό.
Αναμένω άμεση απάντηση διότι ο ισχυρισμός αυτός προσβάλλει, συκοφαντεί και θίγει την υπόληψή μου αλλά και των άλλων μελών του Ενωτικού Συλλόγου , ειδάλλως επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος.
Ειδάλλως ευθύνη θα έχει και ο νομικός σύμβουλος αν ενήργησε μόνος του.

Κατ΄ εντολή της εκτελεστικής γραμματείας του Ενωτικού Συλλόγου
Ο Πρόεδρος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου