Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Προς τον Γενικό Γραμματέα του ΤΑΠΓΤΕ

Συνάδελφοι,
Σας παραθέτω αυτούσια την επιστολή που απέστειλα στον Γενικό Γραμματέα του ΤΑΠΓΤΕ Δημήτρη Γιουρούκο για το θέμα που αφορά την ολοκλήρωση των φακέλων αυτών που είναι να κατατεθούν στο ΙΚΑ ΕΤΕΑΜ. Γιατί υπάρχει καθυστέρηση; Ποιος ευθύνεται;

Αθήνα, 22/6/2012
Προς τον Γενικό Γραμματέα του ΤΑΠΓΤΕ
Συνδ. Δημήτρη Γιουρούκο

Συνάδελφε,
Θέλω να με ενημερώσεις ως προς την εξέλιξη της όλης διαδικασίας των φακέλων αυτών που είναι να κατατεθούν στο ΙΚΑ ΕΤΕΑΜ, πόσοι μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί , πόσοι έχουν απομείνει , και πόσοι φάκελοι ολοκληρώνονται καθημερινά από τον κάθε υπάλληλο.
Πιστεύω ότι έχει παρέλθει πάρα πολύς καιρός και το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί. Γιατί; Που οφείλεται αυτή η καθυστέρηση;
Ρωτώ , μήπως σκέπτεστε ότι με αυτή την τακτική , να χρησιμοποιήσετε το πρόσχημα της ανάγκης ανανέωσης συμβάσεων των υπαλλήλων; Αυτές οι τακτικές δεν μπορούν και δεν θα πρέπει να περάσουν.
Εγώ και τα μέλη του Προεδρείου του Ενωτικού Συλλόγου θα καταθέσουμε και τις θέσεις και τις προτάσεις μας για το συγκεκριμένο ζήτημα λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα της εύρυθμης λειτουργίας του Ταμείου αλλά και το μισθολογικό κόστος.
Ασφαλώς δεν νομιμοποιείται. η οποιαδήποτε ενέργεια γίνει από το σημερινό Δ.Σ. ενώ βρισκόμαστε σε τροχιά Γενικής Συνελεύσεως για εκλογή νέου Δ.Σ . Για οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί θα αναλάβετε και την ευθύνη προς τους εργαζόμενους.
Περιμένω απάντησή σας.

Κατ΄ εντολή της εκτελεστικής γραμματείας του Ενωτικού Συλλόγου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου