Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟ ΚΑΙ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ; ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ; ΕΣΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ; ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΟΛΥΖΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.; ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ Ή ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ;

Συνάδελφοι,

Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι άλλα είναι τα συμφέροντα των εν ενεργεία και άλλα των συνταξιούχων. Ο Σύλλογος Συνταξιούχων κυκλοφόρησε ανακοίνωση – προκήρυξη για Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 12 Ιουλίου 2012 η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52)Δεν σας κινεί την περιέργεια συνάδελφοι ότι ενώ σε άλλες περιπτώσεις για Γενικές Συνελεύσεις τους ή για οποιεσδήποτε εκδηλώσεις των συνταξιούχων, ζητούσαν την αίθουσα του Συλλόγου μας, τώρα γιατί αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ; Τι φοβούνται; Παράλληλα δε σας παραθέτω και θέλω να προσέξετε το πρώτο θέμα της Η.Δ. της Γενικής Συνέλευσης της πρόσκλησης για Γενική Συνέλευση των συνταξιούχων.

Λήψη απόφασης για περαιτέρω ενέργειες που αφορούν σε μέλη μας που βρίσκονται στην αναμονή για λήψη του εφάπαξ.

Δικαίωμα και υποχρέωση έχουν προς τα μέλη τους. Όπως και εμείς το ύψιστο καθήκον μας είναι να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των εν ενεργεία μελών για το Ταμείο.

Συνάδελφοι Γιουρούκο Δ. και Αδαμόπουλο Α. της Ανανεωτικής, τι έχετε να πείτε για το θέμα αυτό, τι θέση παίρνετε όταν σε ανακοίνωσή σας λέγατε περί ενότητας συνταξιούχων και εν ενεργεία, και της πράξης υπογραφών συνταξιούχων για παρέμβαση κατά των ασφαλιστικών μέτρων των εν ενεργεία συναδέλφων. ;

Συνάδελφοι εν ενεργεία,

Η στάση της Ανανεωτικής αποδεικνύει ότι δεν υποστηρίζουν τα συμφέροντα των εν ενεργεία συναδέλφων.
Καλώ τους εν ενεργεία εκπροσώπους της ΠΑΣΚΕ Πολύζο Φ. και Ευθυμίου Γ. , να πάρουν ξεκάθαρη θέση ως προς το θέμα αυτό. Υιοθετούν τις απόψεις των εκπροσώπων της Ανανεωτικής; Για ακόμη μια φορά τους λέω ότι δεν μπορούν να είναι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα. Ή συντάσσονται υπέρ των εν ενεργεία συναδέλφων ή συντάσσονται υπέρ των συνταξιούχων.
 
Κατ΄ εντολή της εκτελεστικής γραμματείας του Ενωτικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου