Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ 0,18% ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Συνάδελφοι,

Το σημερινό Προεδρείο ακολουθώντας σωστή διαχείριση τα τελευταία χρόνια παρουσίασε κέρδη αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ότι σέβεται και τιμά την εισφορά που καταβάλλει ο κάθε συνάδελφος στο Σύλλογο.

Δεν θέλουμε να γυρίσουμε πίσω στο παρελθόν σε εποχές που άλλοι είχαν τα αξιώματα του Προέδρου και του Ταμία όπου εμφάνιζαν ζημιές.

Θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι στην μεταβατική αυτή περίοδο που βρισκόμαστε , επιβάλλεται ένας δυναμικός και ισχυρός Σύλλογος , ώστε αν και όποτε χρειαστεί να αντιδράσει με κάθε αγωνιστικό τρόπο και μέσο να αντιμετωπίσει και με νομικές παρεμβάσεις τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

Ως εκ τούτου το Προεδρείο αντιλαμβάνοντες την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι θα προτείνει και θα το θέσει ως πρώτο θέμα στην πρώτη συνεδρίαση που θα προκύψει από τις επικείμενες αρχαιρεσίες του Συλλόγου , την τριετή αναστολή ποσοστού 0,18% που καταβάλλουν οι συνάδελφοι υπέρ του απεργιακού Ταμείου. 

Ο Πρόεδρος του Ενωτικού Συλλόγου – Συνεργαζόμενοι 

Δημήτρης Καλόγηρος

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ενωτικού Συλλόγου – Συνεργαζόμενοι 

Α. Μαλικούρης, Ι. Νικολαίδης, Κ. Αλεξόπουλος , Χ. Τασσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου