Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ο εξευτελισμός δεν έχει όρια για το Ταμείο Αλληλοβοηθείας. Διαβάστε και θα καταλάβετε πολλά.

Απευθύνομαι σε σας εν ενεργεία συνάδελφοι και να σας ενημερώσουμε ότι όχι μόνο συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την τροποποίηση του καταστατικού οι συνταξιούχοι που είναι στην σειρά αλλά συμμετείχαν και στην ψηφοφορία για την εκλογή εν ενεργεία μελών του Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ. Αυτό το θεωρούμε τρελό και παλαβό.

Από εκεί και πέρα , κρίνετε εσείς εν ενεργεία συνάδελφοι την στάση που θα κρατήσετε απέναντι στους εκπροσώπους Πολύζο Φ, Ευθυμίου Γ, Γιουρούκο Δ, Αδαμόπουλο Α, στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου στις 18-19 και 20 Δεκεμβρίου. Ας μας πουν οι εν λόγω εκπρόσωποι επιτέλους ποιους στηρίζουν. Τους συνταξιούχους ή τους εν ενεργεία συναδέλφους;

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων κυκλοφόρησε ανακοίνωση στις 12/12/2012 η οποία είναι αναρτημένη στο site τους και σας παραθέτουμε μια παράγραφο στην οποία διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι στηρίζουν τους συνταξιούχους που είναι στην σειρά ώστε εσείς εν ενεργεία συνάδελφοι να καταλάβετε που οδηγούμαστε.

«ακόμα το Δ.Σ. του Συλλόγου διαβεβαιώνει τα μέλη του ότι θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα όλων όσων έχουν αποχωρήσει από την Τράπεζα και ευρίσκονται σε καταστάσεις αναμονής για τις παροχές εφ΄άπαξ και για τα οποία (δικαιώματα) θα κρίνουν οι ίδιοι σχετικά με την Τροποποίηση του καταστατικού του ΤΑΠΓΤΕ. 

Μόνο και μόνο από αυτό εν ενεργεία συνάδελφοι βλέπετε κατάματα ποιοι σας στηρίζουν και ποιοι δεν σας στηρίζουν.

 Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι εχθές ο κ. Τιρκό έδωσε δεξίωση έξω από την αίθουσα του αμφιθεάτρου λόγω της αποχώρησής του. Επιτέλους να αναπνεύσουμε. Επιτέλους ήρθε η πολυπόθητη ημέρα και ώρα. Και ενώ πραγματοποιούνταν οι εκλογές του Ταμείου ανεξάρτητα των διαφορετικών θέσεων και απόψεών μας , δεν μπορεί ο κ. Τιρκό την τελευταία ημέρα να καταπατεί τους θεσμούς και να παραπέμπει την εφορευτική επιτροπή να μετακινηθεί με τις κάλπες που; Στο χώρο του πρωτοκόλλου και να συνεχίσουν εκεί τις διαδικασίες.

Εμείς καταγγέλλουμε τον κ. Τιρκό για την ενέργειά του αυτή η οποία μόνο κινδύνους εγκυμονεί ως προς την εγκυρότητα της διαδικασίας των αρχαιρεσιών με την μεταφορά των καλπών σε άλλο χώρο Από την πλευρά μας το δηλώνουμε ότι θα προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη για την ακύρωση όλων αυτών των διαδικασιών.

 Συνάδελφοι εν ενεργεία ήρθε η ώρα να δώσετε απάντηση σε όλους αυτούς οι οποίοι δεν σας στηρίζουν και δεν ενδιαφέρονται για εσάς , με την ψήφο σας στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου στις 18 19 και 20 Δεκεμβρίου ενδυναμώνοντας την παράταξη του Ενωτικού Συλλόγου – Συνεργαζόμενοι.

Ο Πρόεδρος της παράταξης Ενωτικού Συλλόγου – Συνεργαζόμενοι 

Δημήτρης Καλόγηρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου