Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΔ ΠΟΛΥΖΟ Φ. ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ Γ.

ΡΩΤΑΜΕ ΑΝ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΥΖΟΣ Φ. και ΕΥΘΥΜΙΟΥ Γ. 
ΣΤΟ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΤΑΠΓΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ; 

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ , ΠΑΡΑΤΥΠΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ 

ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΧΥΛΑ ΕΦΑΠΑΞ ΤΩΝ 140 – 150 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΚΟΠΤΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ (800.000 περίπου) ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ. 

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ. 

Απευθύνομαι στους συναδέλφους Πολύζο Φ. και Ευθυμίου Γ, και ζητώ να ξεκαθαρίσουν την θέση τους ως προς τα γραφόμενα τους ότι «ο ΣΥΓΤΕ από τα αποθεματικά του , να καταβάλλει τα βοηθήματα των παιδιών συναδέλφων που εκκρεμούν από το ΤΑΠΓΓΕ» 

Να μας απαντήσουν αν εμμένουν σε αυτή τους την θέση , που σημαίνει την πλήρη διάλυση του Συλλόγου και να μην μπορεί να κινηθεί με κάθε τρόπο και μέσο αν χρειαστεί για παν ενδεχόμενο απέναντι στην νέα εργοδοσία.

Τώρα συνάδελφοι όσο ποτέ που θα πρέπει να υπάρχει ένας ισχυρός και δυνατός Σύλλογος για να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που μπορεί να επέλθουν από την πώληση της Τράπεζας, μας ζητούν να διαλύσουμε το Σύλλογο με την πρότασή τους.

Γνωρίζουν οι εν λόγω εκπρόσωποι ότι υπάρχουν και συνάδελφοι οι οποίοι δεν είναι μέλη του ΤΑΠΓΤΕ και αυτοί θα συνεισφέρουν για να πάρει ο συνταξιούχος. Έλεος. 

Συνάδελφοι,

Θα πρέπει να αντιληφθείτε όλοι σας πως λειτουργούν οι συγκεκριμένοι και έρχονται και ζητούν την ψήφος σας . Εσύ θα κρίνεις και εσύ θα αποφασίσεις.

Ο Πρόεδρος του Ενωτικού Συλλόγου - Συνεργαζόμενοι 

Δημήτρης Καλόγηρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου