Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Προς την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ΤΑΠΓΤΕ

Συνάδελφοι

Σας παραθέτω αυτούσια την επιστολή που απέστειλα στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του ΤΑΠΓΤΕ , ζητώντας τους να με ενημερώσουν στο αν οι συνταξιούχοι που είναι στην σειρά θα ψηφίσουν αλλά και αν είναι νόμιμο.

Αν η απάντηση που θα λάβουμε είναι θετική ως προς την διαδικασία ψήφισης με την συμμετοχή των συνταξιούχων τότε , εμείς τους δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα συμμετάσχουμε και δεν θα συνεργήσουμε σε αυτή την παρατυπία και παρανομία, γιατί πάνω από όλα βάζουμε τα συμφέροντα των εν ενεργεία συναδέλφων.

Ο Πρόεδρος του Ενωτικού Συλλόγου – Συνεργαζόμενοι 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ





Αθήνα, 4/12/2012 
Προς την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ΤΑΠΓΤΕ

 Έχοντας την εξουσιοδότηση της συντονιστικής επιτροπής του Ενωτικού Συλλόγου- Συνεργαζόμενοι θέλω να σας απευθύνω ερωτήματα στα οποία σαφώς θέλουμε και τις απαντήσεις ώστε από την πλευρά μας να μπορούμε να συμμετάσχουμε στις αρχαιρεσίες του ΤΑΠΓΤΕ.

Πέραν του ότι εμμένουμε στην πάγια θέση μας ότι όλες οι παρατάξεις πρέπει να κατέβουμε μαζί , όπως είχε κατατεθεί η πρότασή μας αλλά δεν κατέστη εφικτή ρωτούμε:

 Ήταν νόμιμη η απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως του ΤΑΠΓΤΕ ως προς την συμμετοχή των συνταξιούχων που είναι στην σειρά;

Είναι νόμιμη η συμμετοχή των συνταξιούχων που είναι στην σειρά στις διαδικασίες ψήφισης για εκλογή οργάνων του ΤΑΠΓΤΕ, αλλά και για την τροποποίηση του καταστατικού;

Αν οι συνταξιούχοι που είναι στην σειρά έχουν το δικαίωμα συμμετοχής τους σε ψηφοδέλτιο ή και σε ψηφοδέλτιο συνταξιούχων.

Θα θέλαμε απαντήσεις από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και παράλληλα να τεθούν τα ερωτήματα στον νομικό σύμβουλο του ΤΑΠΓΤΕ ώστε να έχουμε και την σχετική γνωμάτευση.

Ως εκ τούτου σας δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετάσχουμε στις αρχαιρεσίες του ΤΑΠΓΤΕ, εάν συμμετέχουν και οι συνταξιούχοι διότι θεωρούμε ότι οι εν λόγω διαδικασία είναι νόθα και παράνομη.

Εάν από τις απαντήσεις που θα λάβουμε διαπιστώσουμε ότι δεν θα συμμετάσχουν οι συνταξιούχοι, τότε είμαστε έτοιμοι να κατέβουμε και εμείς ως παράταξη με υποψηφίους τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του Ενωτικού Συλλόγου – Συνεργαζόμενοι Δημήτρης Καλόγηρος, Αναστάσιος Μαλικούρης , Ιωάννης Νικολαίδης, Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος και Χρήστος Τασσόπουλος .

Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των εν ενεργεία συναδέλφων.

Αναμένω την απάντησή σας μέχρι τις 12:00 μ.μ.

Ο Πρόεδρος της παράταξης του Ενωτικού Συλλόγου – Συνεργαζόμενοι 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου