Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ . ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . 
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΤΟΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ . ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. 

Στο από 1/11/2012 Δελτίο Τύπου του ΠΑΜΕ Χρηματοπιστωτικού (στο οποίο συμμετέχετε ) αναφέρεται ότι « απέναντι σε αυτήν την εξέλιξη η πρόταση της ηγεσίας της ΟΤΟΕ για ίδρυση Ενιαίου Ταμείου που όμως θα λειτουργεί ως επαγγελματικό και μάλιστα αφορά μόνο τους ασφαλισμένους στο ΤΑΥΤΕΚΩ δεν λύνει κανένα πρόβλημα» .

 Σε προκαλέσαμε στην Γενική Συνέλευση του ΣΥΓΤΕ να μας απαντήσεις ως προς την ανακοίνωση του Χρηματοπιστωτικού του ΠΑΜΕ, και αν υποστηρίζεις τα γραφόμενά τους. Είσαι υπέρ της ένταξής μας στον ΕΟΠΥΥ ή στηρίζεις την πρόταση της ΟΤΟΕ για ενιαίο ταμείο τραπεζοϋπαλλήλων;.

 Η απάντησή σου ήταν ότι « μιλάμε για ένα ΕΟΠΥΥ για όλους τους εργαζόμενους όχι εκεί κάτω στον Καιάδα. Μιλάμε , συνάδελφοι για ένα ΕΟΠΥΥ που θα είναι για τους εργαζόμενους όλους με υπηρεσίες υγείας προς όλους. Έξω από ιδιωτικοποίηση. Ε αυτό που περνάνε έξω από τα ιδιωτικά ιατρεία, έξω …..» 

Είναι σαφέστατο συνάδελφοι ότι η Ανανεωτική στηρίζει την θέση και την άποψη του ΠΑΜΕ η οποία είναι ΝΑΙ στον ΕΟΠΥΥ και όχι στο Ενιαίο Ταμείο Τραπεζοϋπαλλήλων. 

Αυτό φανερώνει ότι η Ανανεωτική για ακόμα μια φορά δεν αφουγκράζεται τις θέσεις και τις απόψεις της ΟΤΟΕ αλλά ότι πει το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ. 

Να καταβάλλουν οι τραπεζοϋπάλληλοι υψηλές εισφορές και να έχουμε ίδιες παροχές με άλλους.

 Αυτοί συνάδελφοι σας ζητούν την ψήφο σας για το Σύλλογο όχι για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των ασφαλισμένων όχι όπως τα υποστηρίζει και τα έχει προτείνει η ΟΤΟΕ αλλά βάση του κόμματος. 

Συνάδελφε, 

Εσύ έχει και γνώση και κρίση για να αποφασίσεις τι θα πράξεις 

Ο Πρόεδρος του Ενωτικού Συλλόγου – Συνεργαζόμενοι 

Δημήτρης Καλόγηρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου